EEN PERSONAL TRAINER, EFFICIËNT EN EFFECTIEF

 

Personal Training wint aan populariteit en dat is niet voor niets. Het sporten met een personal trainer biedt enorme voordelen ten opzichte van ‘doe het zelven’. De personal trainer kan u als geen ander motiveren en heeft bovendien alle kennis en ervaring in huis om hetmaximale rendement uit uw training te halen. Hierdoor behaalt u twee keer zoveel resultaat in slechts de helft van de tijd.

 

PERSONAL TRAINING IETS VOOR U?
Personal training is met name geschikt voor mensen die een groot belang hechten aan het behalen van concrete resultaten en mensen voor wie het aspect tijd (of liever tijdgebrek) een grote rol speelt. Wilt u op verantwoorde wijze een aantal kilo’s afvallen, uw conditie verbeteren of uw spierkracht versterken? Welk doel u ook voor ogen heeft, uw personal trainer helpt u naar een optimaal resultaat!

 

PRETTIG EN VERANTWOORD SPORTEN MET BLIJVEND RESULTAAT
Streeft u naar een gezond gewicht en een goede conditie en/of wilt u dit juist behouden, zonder dat u daarbij uw motivatie verliest? Dan is personal training misschien ook iets voor u! Als personal trainer help ik u graag bij het ontwikkelen en onderhouden van een gezonde levensstijl. Zowel fysiek als mentaal. En zonder dat u daarbij terugvalt in oude gewoontes.

Bij personal training staat u centraal. Op basis van uw persoonlijke wensen en lichamelijke conditie stel ik een effectief trainingsprogramma op, waarbij verantwoord sporten met plezier en resultaat vooropstaan. Want sporten moet vooral ook leuk zijn!

 

TRAINEN OP DE LOCATIE EN HET TIJDSTIP DAT U WENST.

THUIS, OP KANTOOR, IN UW HUIS OF ONS FITNESSCENTRUM, OUTDOOR, ALLES IS MOGELIJK